AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Değirmenayvalı İmam Hatip Ortaokulu

May

Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisini ziayret ettik. Belediye personeli tarafından öğrencilerimize atık su ve tesis hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 21 Mart 2024 tarihinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda  21 Mart Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası (Nevruz) Programı düzenlendi. Programda şiirler, etkinlikler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.

May

Sportif etkinlikler kapsamında voleybol okul takımları oluşturuldu. Her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunuldu. Spor müsabakalarına katıldım teşvik edildi.

May

40 hadis etkinliği okul program ve tarihine uygun şekilde seçilerek gerçekleştirildi.

May

8. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı uygulandı. Değerlendirme yapılarak sonuçlar öğrenci ve velilere bildirildi.

May

Mezun öğrencilerin üstü öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

May

Okul kütüphanesi ders saati bitiminden 17'ye kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanır.