AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - DEĞİRMENAYVALI İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 21 Mart 2024 tarihinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda  21 Mart Türk Dünyası Ve Toplulukları Haftası (Nevruz) Programı düzenlendi. Programda şiirler, etkinlikler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.

May

Sportif etkinlikler kapsamında voleybol okul takımları oluşturuldu. Her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunuldu. Spor müsabakalarına katıldım teşvik edildi.

May

40 hadis etkinliği okul program ve tarihine uygun şekilde seçilerek gerçekleştirildi.

May

8. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı uygulandı. Değerlendirme yapılarak sonuçlar öğrenci ve velilere bildirildi.

May

Mezun öğrencilerin üstü öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

May

Okul kütüphanesi ders saati bitiminden 17'ye kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlanır.

Nis

"Hayırda Yarışanlar Etkinliği" düzenlendi. Bu sayede akran çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendirildi.

Nis

Okulda bulunan laboratuvarların kullanışı hale getirilmesi sağlanır, eksik malzemeler varsa temin edilir.

Nis

İmam Hatip Ortaokulu'nun sunduğu imkanlar, mezun başarılarını içeren bilgilendirici afiş, broşür, sunum, film, video vb. yöntemlerle öğrencilerin ve velilerin ulaşabildiği tüm sosyal ortamlarda tanıtımlar gerçekleştirildi.

Nis

Halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma hakkında sunum düzenlendi.

Nis

Başarılı öğrenciler müftülüklerle işbirliği halinde şehir merkezine ve köylerde bulunan camilere, Kur'an kurslarına dağıtılarak mukabele okuma, namaz kıldırma kur'an-ı Kerim okuma, ezan okuma, vaaz gibi mesleki uygulamalara katılımları sağlanır.

Mrt

2022 LGS'de başarılı olmuş, derece elde etmiş öğrenciler okula davet edilerek sınava hazırlanan öğrencilerle buluşturularak tecrübe paylaşımı sağlanmıştır.

Mrt

Okul koridorlarına öğrencilerin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları yerleştirildi.

Mrt

Milli ve manevi değerler kapsamında Çanakkale zaferi, Kurtuluş savaşı başta olmak üzere şühedayı anma programı düzenlendi ve hatimler indirildi.